Allt om hotell i Rom

I denna guide finns allt om hotell i Rom som du behöver veta inför din kommande Rom-semester. Oavsett budget och kategori finns det alltid något som passar i Rom. Oavsett om du önskar dig en flådig semester med ett femstjärnigt hotell eller en budgetvariant så erbjuder vi information som kan underlätta din semester. Rom har ett tusental hotell, så det finns många möjligheter att välja mellan. Dock kan det vara svårt att hitta det som är rätt för var och en bland alla dessa hotell. Därför erbjuder vi allt om hotell i Rom som du behöver veta.

Många känner till att Rom är uppbyggt på sju kullar. Tibern heter floden som rinner igenom staden och väster om denna flod ligger Vatikanstaten, som är en egen stat. Där kan exempelvis Petersplatsen beskådas. Rom är en historisk stad med många sevärdheter såsom Colosseum, Pantheon och Spanska trappan. Många turister väljer att bosätta sig centralt i Rom under sin semester, för att kunna så smidigt som möjligt besöka sevärdheter och historiska platser. Det historiska centrumet, strax norr om centralstationen, är ett sådant område där många väljer att bo.

Andra områden är det närliggande Via Veneto samt området kring Vatikanstaten. När du söker information om allt om hotell i Rom så är dessa områden viktiga att ta hänsyn till, för att underlätta din sökning.

http://www.romportalen.se/hotell-rom