Billiga flyg när du ska ut & resa

Behöver du ett billigt flyg när du ska ut och resa? Vill du lägga mer pengar på boende och andra bekvämligheter under resans gång? Då kanske du ska satsa på att boka flyg med ett lågprisflygbolag. Detta kan underlätta på många sätt, bara du vet hur du ska gå tillväga. För det första bör du vara medveten om att när du flyger med ett lågprisflygbolag tillkommer det ofta ytterligare kostnader utöver själva biljettpriset. Dessa kan skapa problem om de kommer som en överraskning, och därför kan det vara bra att vara förberedd.
 
Ibland kan det tillkomma kostnader för incheckat bagage när du flyger med lågprisflygbolag. Om din resa inte är så lång kan det vara en god idé att försöka packa ett välplanerat handbagage i stället för att checka in bagage om du vill spara pengar. De flesta lågprisflygbolag tillåter ett handbagage per resenär på en vikt av max 10 kilo. Räcker inte detta kanske du och dina medresenärer ändå vill spara in lite pengar, och i så fall kan ni dela på exempelvis ett eller två incheckade bagage och på så vis kan ni ta med er lite mer än om ni bara skulle haft handbagage.
 
Det kan även tillkomma kostnader för exempelvis själva incheckningen och i de allra flesta fall ingår inte heller någon mat eller dryck ombord på planet, men utifall ni önskar detta brukar försäljning ske under resans gång.

Ett tips är att läsa allt om billiga flyghttp://www.billigaflygbiljetter.nu/