Billiga resor till Alanya i Turkiet

Alanya-Turkiet

Resmålet Alanya är känt bland svenskar som ett väldigt trevligt resmål, dock ska man ha i åtanke att det är ganska så charterinriktat. Det finns restauranger som har svensk mat och svenska menyer, vilket gör att man känner sig lite som hemma fast man är i Turkiet. Turkarna är kända för att vara serviceinriktade och gästvänliga, så är fallet även i Alanya.

Resmålet är populärt eftersom det har två fina sandstränder precis bredvid den 1200-åriga försvarsborgen. Vidare så finns det bra shoppingmöjligheter, trevliga hamam om man vill svettas lite mer än vad man redan gör på stranden och massor med olika hotell att välja mellan.

Att hitta billiga resor till Alanya i Turkiet ska inte vara något större problem. Du kan först leta bland charterbolagens sista-minuten resor för att se om de har några billiga resor till Alanya i Turkiet. Hittar du inga billiga resor där så leta istället efter separat flyg och hotell. I så fall ska du försöka hitta flyg till Antalya, då Alanya inte har någon egen flygplats och därefter tar du dig vidare till Alanya med buss.

VideoTour, en dansk webbplats har gjort denna trevliga videosnutt över Alanya och visar lite vad det Turkiska semesterparadiset har att erbjuda.