Bra Hotell London

Vi är ett par som valde att åka till London på vår bröllopsresa. Det var nämligen här vi träffades, så staden har en speciell plats i våra liv och hjärtan. Om du har en obegränsad budget, som vi nästintill hade för vår bröllopsresa, går det att hitta många bra hotell i London. Vi valde ett äldre och bra hotell i London för vår vecka i London.

Bra hotell i London kostar ofta mer än vad vi är vana vid att betala i Sverige för samma standard. Du får räkna med högre priser för ett rum som är bra isolerat och har både privat toalett och dusch.

Har du en begränsad budget för att hitta ett bra hotell i London gäller det att du är ute i god tid. De bra hotell London som även är billiga är de som går först. Däremot finns det bra hotell utanför London som inte är allt för dyra. Det går hur bra som helst att ta sig in till centrala stan om du hittar ett bra hotell utanför London.

Bussarna går ofta och tar inte så lång tid eftersom de har en egen fil på de flesta större gator. Det finns även mycket bra kommunikationer med tunnelbanan. Om du väljer att bo utanför London är ett busskort eller tunnelbanekort att rekommendera. Dessa kort går att få dagsvis eller veckovis och om du reser mycket kan du spara hundralappar.

Om du är intresserad så kan du boka billiga hotell i London till ett extremt bra pris på www.billiga-hotell.nu.