Flyg billigt från Stockholm till London

Vi har precis lyckats ta oss från Londons största flygplats till vårt hotell. Klockan åtta i morse tog vi en taxi från Stockholm till Arlanda, och nu två och en halv timmes flygresa senare befinner vi oss alltså i London. Det känns så otroligt skönt att flyga ifrån Stockholm ett tag. Vi beställde resan för flera månader sen, då det plötsligt blev så himla lätt att hitta flyg billigt från Stockholm till London, “Perfekt!” tänkte vi och bokade. Det var ett sånt där underbart impulsköp som man genomför kanske mest för att ha något att längta till, det känns inte riktigt som om det är på riktigt. Men så kollade vi i kalendern för några veckor sen och insåg att “Oj! Vi åker ju snart!” Nu är vi alltså här. Solen skiner och allt känns verkligen helt perfekt. Från vårt fönster har man utsikt över Hyde park, och vad mer kan man egentligen önska sig?

Vi ska strax börja packa upp för att sen gå och köpa lunch som vi ska äta i parken, och sen bär det av ner mot Oxford street för lite shopping. Vi är ju bara här i en vecka så vi får nog se till att vara ganska effektiva! Eftersom ingen av oss har varit här förut så vill vi se till att hinna med alla sevärdheter, Big ben, London eye, Buckingham palace och så vidare. Och sen vill vi ju såklart ha tid att bara vara och njuta också. Det kommer att bli en underbar vecka! Jag tog med ett Youtube-klipp om 10 saker du måste veta om London. Jag hoppas du finner det Intressant!

Billiga Flygbiljetter kan du boka på reseportalen Reser som för övrigt är ett riktigt trevligt community för reseintresserade!