Köpenhamn – Hotell Guide

Att semestra i Köpenhamn är roligt och staden är stor och har många spännande upplevelser och sevärdheter att erbjuda. Därför att det otroligt viktigt att du som turist utnyttjar tiden på bästa möjliga sätt. För att detta ska vara möjligt är planering viktigt. Vad vill ni se under er vistelse i Köpenhamn? Hör följer en guide över några bra hotell i Köpenhamn.

Centrum
För dig som vill se stadens centrum och stadskärnans alla klassiska sevärdheter och turistattraktioner kan det vara en god idé att boka boende på ett hotell i närheten av dessa. På Rådhusplatsen i Köpenhamn finns ett antal hotell med hög och medelhög standard och till varierande priser.

Ett hotell i klassisk stil och som erbjuder ett kvalitativt boende mitt i centrum är Hotel Du Nord. Hotellet ligger 110 meter från centralstationen och bara några minuters promenad ifrån Tivoli.

Vill du hellre bo exempelvis med en vacker utsikt och med slottet Amalienborg som granne kan det vackra Copenhagen Admiral Hotel vara ett alternativ. Här bor du i rustika, gamla hotellrum med en enastående utsikt.

Fler Intressanta hotelllänkar
kopenhamnportalen.se/hotell-kopenhamn
hittabilligahotell.se/danmark/kopenhamn