Så flyger du billigt till Berlin

Res-till-Berlin

Jämfört med många andra städer i Europa så har Berlin kanske inte så mycket att bjuda på då det kommer till historiska sevärdheter, men det vilda nöjeslivet och kulturlivet som ständigt bjuder på överraskningar väger upp det hela. På senaste tid så har Berlin blivit särskilt populärt bland ungdomar och unga vuxna från hela Europa och Berlins nattliv är känt för att pågå ända till de tidiga morgontimmarna.

Det råder ingen brist på billiga flyg till Berlin. Oavsett vilken tid på året man reser så är det fullt möjligt att hitta billiga flyg till Berlin, speciellt om man reser ifrån Stockholm. Det finns nämligen flera olika flygbolag som erbjuder direkta flyg mellan Berlin och Stockholm och priserna är ofta väldigt billiga tack vare konkurrensen. De allra billigaste flygen till Berlin kan man ofta hitta hos något av lågprisbolagen som Norwegian och Ryan Air, men även de större flygbolagen som SAS och Lufthansa har riktigt billiga flyg till Berlin ibland.

Flyger man ifrån något annat ställe i Sverige så måste man för det mesta flyga med en mellanlandning på någon annan flygplats. Från Göteborg så kan man även hitta direkta billiga flyg till Berlin med Air Berlin och under sommaren så flyger Flysmaland också direkt till Berlin från Växjö.