Skidsemester i Bad Gastein

Liftsystemet och Pistsystemet över Bad GasteinBad Gastein är en vacker och personlig skidort, belägen i Salzburg i Österrike. Tack vare dess massiva berg och höjdskillnader så är Bad Gastein en mycket spännande ort att åka skidor på. Omgivningen tråkar aldrig ut en och det finns hur mycket som helst att upptäcka.

Backarna varierar i storlek och svårighetsgrad men de flesta backarna är märkta som röda. Den längsta backen är 14 km lång och ger en utmärkt vy över hela området. Riktiga skidåkningsfantaster kommer verkligen att trivas i Bad Gastein.

Förutom det enorma skidutbudet så erbjuder Bad Gastein en mängd olika spaanläggningar, hotell och restauranger.

Bad Gastein är ett mycket populärt resmål att besöka för att ladda batterierna och bara ta det lugnt. Den lilla gemytliga staden har massvis av spaanläggningar där du kan få olika behandlingar och koppla av. Bad Gastein är mycket välkänt för dess varma källor dit människor ifrån hela världen kommer för att kurera sig.

Det finns en hel del olika boendealternativ i Bad Gastein. Oavsett om ni är ett par på kärlekssemester, ett kompisgäng eller en barnfamilj så kommer ni att kunna hitta ett passande alternativ utan problem då stadens utbud är mycket stort.

Restaurangutbudet är stort i Bad Gastein och du hittar allt ifrån små mysiga restauranger till större sportbarer som är ultimata för after ski. Oavsett vad du letar efter så lär du inte bli besviken då samtliga restauranger erbjuder något för alla smaker. Bad Gastein är mycket barnvänligt och de flesta restaurangerna likaså. Personalen på restaurangerna ger ett mycket personligt och trevligt bemötande till sina gäster.

Du hittar mer information om Bad Gastein på reser.se och wikipedia.